מלונדון לכפר סבא: לא מעט עסקים נסגרו בתקופת הקורונה, אבל יש כמה משוגעים שדווקא בעיצומו של הסגר השלישי, תכננו את חניכת העסק החדש שלהם. כזה הוא הקונדיטור רן וילסון מ- WILSON DELI, פנקייק / קרפ בר חדש שעושה בימים אלה את צעדיו הראשונים והממוקם צמוד לחצר השוק בויצמן בכפר סבא.
1 צפייה בגלריה
דלי וילסון בחצר השוק
דלי וילסון בחצר השוק
דלי וילסון בחצר השוק
(צילומים: פרטי)
קראו גם >>>
המקום מגיש קרפים מתוקים ומלוחים, גלידת SOFT SERVE איטלקית עם הפתעות, קפה מושקע ועוד פינוקים לכל המשפחה. "הייחוד שלנו הוא השילובים המיוחדים בין המנות", הוא אומר, "מאפים וגלידות ומנות מיוחדות שרקחנו כאן, והיד עוד נטויה".
וילסון, שהתגורר לאורך שנים ארוכות בלונדון והכין אוכל רחוב בלקני ב-BOROUGH MARKET, אחד השווקים המרכזיים באירופה, מצהיר שהיה לו ברור שגם כאן בישראל, הוא יפתח מקום משלו, "פתיחת מקום בשוק היתה סוג של סגירת מעגל עבורי לאחר החזרה לארץ", הוא אומר, "הכיף הגדול באוכל רחוב הוא האירוח הלא פורמלי ויצירת הקשר עם הלקוחות".
היית נחוש, למרות הקורונה?
"דווקא בגלל הקורונה. לאור התקופה, לא ראיתי את עצמי פותח מסעדה סגורה, אבל כן רציתי ליצור מקום עם חלל חיצוני מזמין ונעים שבו הלקוחות יוכלו לשבת באוויר הפתוח, לשוב לסוג של שגרה מבורכת וליהנות ללא חשש".