משקאות הטורקי, חנות האלכוהול באיזור התעשיה בכפר סבא החלה למכור את הויסקי הישראלי הראשון ממזקקת 'מילק אנד האני 'שבבעלות תושבת הוד השרון נעמה אגמון-ליכט. הויסקי הוא מסוג סינגל מאלט והוא הראשון שכל תהליך הזיקוק והיישון שלו נעשה בישראל.
1 צפייה בגלריה
צילום: יפעת זוהר
צילום: יפעת זוהר
צילום: יפעת זוהר
אגמון-ליכט שותפה במזקקה הממוקמת בתל אביב מאז היווסדה והמתינה בכיליון עיניים עד שהויסקי המדובר שהבשיל שנים בחביות יישון יתחיל להימכר בחניות בוטיק בכל רחבי הארץ.