טרגדיה: גבר נהרג בין שישי לשבת בשריפת רכב ברחוב חטיבת אלכסנדרוני בכפר סבא. חובשים ופראמדיקים של מד"א איתרו אותו עם סימני כוויות על גופו וללא סימני חיים, וקבעו את מותו במקום. המשטרה בודקת את נסיבות המקרה, ונמסר כי "עד כה לא עולה חשד לפלילים".
1 צפייה בגלריה
זירת האירוע
זירת האירוע
זירת האירוע
(צילום: דוברות כב"ה)
עוד הוסיפה המשטרה: "בתום בחינה מקצועית של מעבדות חבלה, נשללה מעורבות חומר נפץ או שרידי פריט אמל"ח, ובעל הרכב נפגע בהיותו מחוץ לרכב הבוער. גם בשעה זו ממשיכות מעבדות הזיהוי הפלילי לבחון את הנסיבות".

קראו גם:

זירת האירוע
(צילום: דוברות כב"ה)

חובש מד"א עבד אל רחים בשארה, סיפר: "ראינו גבר שכוב על הרצפה כשהוא מחוסר הכרה, עם כוויות בגופו. ביצענו בדיקות רפואיות אך לצערנו הרב פציעותיו היו משמעותיות ונאלצנו לקבוע את מותו".
מפקד המשמרת כבאות והצלה רשף מור שישיצקי : "השריפה הייתה בעוצמה גבוהה מאוד, אך הודות לפריסה מהירה של צוותי הכיבוי והפעלת קווי הגנה אפקטיביים, הצלחנו למנוע אסון גדול יותר".