גילי לברן (41), בעל מסעדת "זואי" בחצר השוק, כפר סבא

1 צפייה בגלריה
גילי לברן
גילי לברן
גילי לברן
(צילום: אסף פרידמן)
למה כפר סבא?
"בגלל העבודה ובגלל חצר השוק. לטעמי, המסעדה שלנו מאוד התאימה ללוקיישן הזה. מסעדה יוונית, והחיבור לחצר השוק יצר מצב מושלם. נוסף על כך, האוכלוסייה ברמה גבוהה וכיף לארח אותה, אוכלוסייה שמעריכה את הנתינה שלנו לעיר ותומכת בנו כדי שיהיה כאן win win".
עם מי היית רוצה לשבת לדרינק?
"עם סבא וסבתא שלי. למה? כי הם השורש של המסעדה היוונית הזאת, ודווקא עכשיו שיש לי את המקום הזה אין לי אפשרות להתייעץ איתם. הייתי שואל אותם אם מה שאני עושה זה מהבית שלהם".
מה המקום הסודי שלך בעיר?
"סטקיית 'הכפר'. יש שם את האוכל בסוף הערב הכי טעים שיש. קבב בפיתה והביתה".
מה הכי גרוע כאן?
"החניות. לפחות שתהיה חניה וגישה טובה יותר ללקוחות שלנו".
מה הדבר הכי משוגע שעשית בעיר?
"אני הבנאדם הכי לא שגרתי שיש. לקחתי את הילדות שלנו לראות משחק של הפועל כפר סבא כדי להתחבר למקום ולראות תושבים, למרות שאני לא אוהב ספורט".
מה כפר סבאי בעיניך?
"האחדות שיש בקהילה. התושבים שמפרגנים לעסקים. רחוב ויצמן והעסקים הקטנים שנשתמרו, ועוד פעם הקהילה המגובשת שיש כאן".