ביחידות הביטחון העירוניות ביישובי הסביבה ובכפר סבא מודאגים לנוכח התגברות עבירות הרכוש ומעשים פליליים במהלך השבוע האחרון.
1 צפייה בגלריה
פריצות במזרח כפר סבא
פריצות במזרח כפר סבא
פריצות במזרח כפר סבא
(צילום המחשה: מתוך מצלמות האבטחה)
קראו גם >>>
בהודעה מיוחדת שפרסמה מועצת כוכב יאיר צור יגאל נכתב כי בימים האחרונים מורגשת התגברות בנסיונות לבצע מעשים פליליים ועבירות רכוש. מאז תחילת חודש הרמדאן תוגברה אבטחת היישוב ונעשות פעולות מנע נוספות בסיוע משטרת ישראל להידוק השמירה על הביטחון האישי.
גם ראש מועצת אלפי מנשה שי רוזנצוויג קיים אתמול פגישת זום עם התושבים והביע את דאגתו לנוכח הפריצות הרבות המתחוללות לאחרונה, והרגשת חוסר הבטחון של התושבים.
השבוע אירעה פריצה לבית באחד מיישובי הסביבה. הפורצים נכנסו אל הבית מחלון רחב שנפרץ באמצעות שימוש ב- לום. מהבית נגנב ארנק ומחשב אישי. להערכת מחלקת הביטחון הפורצים הגיעו מאזור המטעים ונכנסו אל חצר הבית משער הכניסה.
בנוסף אירע ניסיון פריצה ברחוב דליות בישוה. שכן הבחין בפורץ והניס אותו, בטרם הספיק להכנס ולא נגנב דבר.
בערב יום העצמאות נתפס בכניסה לכוכב יאיר משלוח גדול של כדורי אקסטזי שהיה מיועד ככל הנראה למסיבה ביישוב, וכן נתפסו באותו משלוח בקבוקונים של חומר נוזלי החשוד כסם אונס.
"אנו מבקשים מהתושבים לנקוט במשנה זהירות ולגלות עירנות לאירועים חריגים. יש להקפיד לסגור את כל הפתחים והחלונות בבית. מומלץ לדרוך את מערכת האזעקה בכל יציאה מהבית וכן בשעות הלילה", נכתב.
בכל ארוע חריג יש להתקשר למוקד 100 של משטרת ישראל ולמוקד השירות לתושב בטלפון 09-7640206.