1 צפייה בגלריה
בית החולים מאיר וציון אלנתן (משמאל) | צילום: מרכז רפואי מאיר, פרטי
בית החולים מאיר וציון אלנתן (משמאל) | צילום: מרכז רפואי מאיר, פרטי
בית החולים מאיר וציון אלנתן (משמאל) | צילום: מרכז רפואי מאיר, פרטי
כחולה סרטן המטופל כבר שנה במחלקה האונקולוגית בבית חולים מאיר, אני רוצה לומר שבזמן שאנשים רגילים חיים את חייהם בחוץ, עובדים, כל אחד ועיסוקיו אין להם שמץ של מושג על עבודת הקודש הנעשית במחלקה לחולים המגיעים לקבל טיפולי כימותרפיה.
אני כל פעם מתפעם מחדש מהצוות הנהדר, בניהולה המקצועי והמסור של ראש המחלקה, צוות הרופאים והרופאות, כולל המזכירה שמנהלת את הבלתי אפשרי - והכל בשלווה ורוגע.
במיוחד אני רוצה לציין את צוות האחיות שאני מכנה אותן מלאכיות שעובדות בתנאים קשים ולא פשוטים. לא פעם אחות אחת עושה עבודה של שתיים, בשל מחסור בכוח אדם. הן רצות ללא הפסקה ומעניקות טיפול חם לכל אחד בלי לנוח או לשבת לרגע.
וכל מטופל עם מכאובים משלו.
הן עוברות מאחד לאחד, מעניקות טיפול מקצועי וחם, לא נחות לרגע, זה דבר שמחמם את הלב ומרגש. עבודה קשה עד מאוד והן עושות הכל על מנת להקל והכל בצורה מקצועית.
ועל כך אני רוצה לומר תודה לכולם, לחזק אותם ולאחל להם רק טוב.
ציון אלנתן