משנכנס אדר מרבין בשמחה, ויש כאלה שגם מרבין באכילת מתוק.
משלוחי המנות מגיעים מצוידים בממתקים ובאוזני המן במילוי שוקולד ופרג, ורמת הסוכרים צהלה ושמחה.
1 צפייה בגלריה
אוזני המן מיוחדים
אוזני המן מיוחדים
אוזני המן מיוחדים
(צילום: ענת לשם)
החלטתי להציע לכם מתכון נהדר של אוזני המן שהוא פשוט להכנה וגם בריא.
את הקמח מחלפים השקדים ואת מקומו של השוקולד תופס האבוקדו, שבשילוב תמרים וקקאו הופך למעדן מוסי שעושה חשק ללקק את האצבעות.
קראו גם:

אוזני המן ממולאים במוס שוקולד

16-20 יחידות
משך ההכנה: כשעה
החומרים לבצק:
2 כוסות שקדים
15-20 תמרים רכים
החומרים למוס:
שני אבוקדו גדולים ורכים
כפית תמצית וניל
כף גדושה קקאו
8-10 תמרים רכים
הכנת הבצק:
טוחנים את השקדים במעבד מזון היטב
מוסיפים את התמרים וטוחנים יחד למעין בצק
מניחים בקירור למשך שעה.
הכנת המוס:
טוחנים במעבד מזון או בלנדר את כל המרכיבים עד ליצירת מוס אחיד
מניחים במקרר למשך כשעה.
הרכבת המנה:
צרים מהבצק עיגולים ומשטחים אותם ביד
שמים בכל עיגול כפית מילוי וסוגרים כמו אוזני המן.
אם נשאר לכם מוס ניתן להקפיא לארטיקים ממש שווים**
חג שמח! ימים יפים!
ענת לשם, נטורופתית ND, תזונה במעגל החיים
חפשו אותי בפייסבוק