כשבא לי פטריות אני יודעת שמזג האויר התקרר.
זה סוג של הקשבה פנימה, שמעודדת הקשבה החוצה, שמתחברת פנימה, ואז גם מתחברת לשפע העלים שהחלו מעטרים שוב את סל הירקות השבועי בירוק עז ומגוון.
קראו גם:
אז עוד לא ממש חורף, אבל כבר בטח לא קיץ, ונראה לי שזה סימן שהסתיו לגמרי כאן.
וככה הוא נראה אצלי בצלחת :
פטריות ממולאות בשפע ירוק
מה צריך?
5-6 פטריות יער גדולות ללא הרגליים
חצי ספל עלים ירוקים מגוונים קצוצים (אצלי היו שמיר, פטרוזיליה, בצל ירוק)
2-3 ביצים (תלוי בגודל הפטריות וגודל הביצים)
כפית מלח
חצי כפית כורכום
מה עושים?
מערבבים היטב את הביצים עם העלים והתבלינים (הוסיפו את הביצים בהדרגה ותראו שלא נהיה נוזלי מדי)
משמנים את התבנית ואת הפטריות
ממלאים את הפטריות בתערובת העלים עם הביצה
אופים כ 25 דקות עד שמתחיל להזהיב
אני שילבתי באפייה גם בצל סגול שהלך נפלא עם המנה
בתיאבון, ימים יפים!
ענת לשם, נטורופתית ND, תזונה במעגל החיים
חפשו אותי בפייסבוק